[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Tja, hoe doe je dat, je taart aansnijden? Het moet niet zo moeilijk zijn zou je denken.
Echter een ronde hoge taart vergt toch een beetje techniek en kennis voor als jij een mooi en niet al te machtig stuk wilt aansnijden.
Bij camilcakes4you zijn de taarten ca.10 cm hoog. Dit is hoger dan een standaard taart en daarom geef ik altijd tips mee aan mijn klanten hoe zij deze het beste kunnen aansnijden. Het zou zonde zijn als er taart op de bordjes overblijft en in de prullenbak beland omdat deze te groot gesneden is.
Op het plaatje hieronder kun je zien hoe je het beste de taart aan kunt snijden.
Eet smakelijk![/vc_column_text][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”3690″ img_size=”300×300″ css=”.vc_custom_1614719501140{margin-top: 40px !important;}”][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_column_text]Heb je overgebleven taart en wil je deze bewaren? Dat kan, in de koelkast in een gesloten bakje maximaal 5 dagen, afhankelijk van de taart vulling. Als de vulling vers fruit bevat, dan kan je deze maximaal twee dagen bewaren. Je kunt de meeste taarten van camilcakes ook invriezen. Doe de taart in een plastic bakje met een deksel en doe hier een zak omheen tegen vocht (kristaliseren van de ingevroren taart). De taart blijft minimaal 3 maanden goed.[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”3870″ img_size=”300×300″ css=”.vc_custom_1614719662337{margin-top: 40px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]